Master 2020 startar på Visborg Beacharena

Imorgon lördag startar den första elittävlingen för året, Master 2020 rivstartar med ett fantastiskt startfält som vi alla får njuta av live!

Läs mer

David Åhman/Jonatan Hellvig i SOK:s Topp och Talang

Åhman/Hellvig är nya i Topp och Talang från och med den 1 juli 2020. Beachvolleytalangerna tar därmed plats i SOK:s stora stödprogram.

Läs mer

Förutsättningar för Beachvolley-SM 2020

Efter en lång vår av ovisshet kan vi nu äntligen komma med glädjande besked för beachvolley-Sverige. Beachvolley-SM blir av och spelas i 27 olika klasser!

Läs mer

Flera tävlingar adderas till beachvolley-sommaren

För att alla ska få möjlighet att tävla, trots rådande situation, uppmanades Svensk volleybolls medlemsföreningar att arrangera fler men mindre tävlingar. Föreningarna har hörsammat detta och löpande kommer nya tävlingar in i säsongskalendern.

Läs mer

Klartecken för anpassat Beachvolley-SM

Svenska Volleybollförbundet och arrangören BeachTravels har fått grönt ljus att genomföra 2020 års upplaga av Beachvolley-SM, som behöver anpassas till förutsättningarna som pågående pandemi ger.

Läs mer

Masters-turneringar ersätter SBT 2020

Masters 2020. Så heter det nya, tillfälliga turneringskonceptet där den svenska beachvolleyeliten erbjuds betydelsefulla och utvecklande matcher på högsta nationella nivå i den tid där coronapandemin satt Swedish Beach Tour ur spel.

Läs mer

Sommarens första nationella tävlingar avgörs söndag

Äntligen! Efter en vår som inte liknat någon annan släpper vi på söndag lös beachvolleyns tävlingssäsong. Där och då avgörs nio rankinggrundande turneringar på sju olika platser landet runt!

Läs mer

Klart för tävlingsstart 14 juni!

Tillfälliga tävlingsbestämmelser och ett medicinskt protokoll klubbades igenom vid ett extrainsatt styrelsemöte söndagen den 7 juni. Därmed kan vi släppa lös beachvolleyns tävlingssäsong med start 14 juni.

Läs mer

Målet: En sommar med mycket beachvolley för alla

Från 14 juni tillåts alla att resa inom landet för att tävla och spela match. Svenska Volleybollförbundet arbetar målmedvetet för en sommar fylld med beachvolley.

Läs mer

Beachvolley-SM 2020: Volleybollförbundet inväntar Folkhälsomyndighetens besked

2020 års upplaga av Beachvolley-SM är planerad att avgöras på Tylösand 26 juli - 2 augusti. Rådande coronaläge och samhällssituation gör det dock osäkert om mästerskapet kan genomföras.

Läs mer

Om Bloggkollen

Bloggkollen hjälper oss som är intresserade av Svensk beachvolleyboll att enklare hänga med kring vad som händer. Inlägg hämtas från sajter och bloggar som handlar om beachvolleyboll.

Källorna är sajter för förbund, föreningar, spelare och andra som är intresserade av beachvolleyboll. Om du vet om andra sajter eller bloggar som passar in här, så kan du enkelt lägga till dem till Bloggkollen. Det enda som krävs är att sajten har en RSS-feed.

Lägg till ny källa

Källor

Blogginlägg hämtas från föreningars och spelares bloggar. Här kan du välja vilka bloggars inlägg som ska visas.


Visa källor