U22-EM: Hellvig/Åhman höjer svårighetsgraden i Turkiet

24-27 september avgörs U22-EM i beachvolley i Izmir, Turkiet. En svensk delegation bestående av Jonatan Hellvig (Lidingö SK) och David Åhman (IKSU) samt herrlandslagets förbundskapten Rasmus Jonsson är redo för mästerskapet!

Läs mer

Beachvolleyns tävlingsbestämmelser för 2021 på remiss till rörelsen

Den årliga översynen av Svenska Volleybollförbundets tävlingsbestämmelser för beachvolley är igång. Nu går förslagen ut på remiss till medlemsföreningarna. Synpunkter ska skickas till tävlingsledningen senast den 11 oktober.

Läs mer

Åhman/Hellvig vinner Sveriges första World Tour-guld

Svensk beachvolleyhistoria har skrivits under lördagen. Författarna är två 18-åringar vid namn Jonatan Hellvig (Lidingö SK) och David Åhman (IKSU). Deras mästerverk skapas i Montpellier, Frankrike, och är det första svenska guldet på FIVB World Tour.

Läs mer

FIVB World Tour: Åhman/Hellvig till semifinal i Montpellier

18-åriga beachvolleylöftena David Åhman (IKSU) och Jonatan Hellvig (Lidingö SK) är klara för semifinal vid världstourtävlingen i Montpellier, Frankrike. Det står klart efter fredagens dubbla slutspelstriumfer.

Läs mer

Bidra till beachvolleyns tävlingsbestämmelser 2021

Den årliga översynen av Svenska Volleybollförbundets tävlingsbestämmelser för beachvolley är igång. Du och din förening har möjlighet att påverka!

Läs mer

Ungdomslandslag laddar för trippla Europamästerskap

Under september avgörs EM i beachvolley i tre olika ungdomsklasser. Sverige finns representerat i samtliga mästerskap!

Läs mer

Masters 2020: Trenden håller i sig - nya segrare i Ljungby

Fyra deltävlingar och totalt åtta olika vinnarlag. Det är resultatet av sommarens Masterstävlingar, som gett Sverige-eliten möjlighet att sparra och tävla om rankingpoäng när corona satt ordinarie tävlingsverksamhet, Swedish Beach Tour, ur spel.

Läs mer

Beachvolleyeliten gör upp i Ljungby Master 2020

Vi laddar för sommarens fjärde Master som avgörs i Ljungby 15-16 augusti. Volleyboll.se levererar förutsättningar och nyttiga länkar!

Läs mer

Masters 2020: Nya vinnare i Värmland

Västra Ämterviks IF ordnade fina förhållanden för de tävlande när Selma Spa Master 2020 avgjordes i Sunne och Västra Ämtervik, helgen 8-9 augusti.

Läs mer

Selma Spa Master 2020 avgörs i helgen

Vi laddar för Selma Spa Master 2020 som avgörs 8-9 augusti. Tävlingen är sommarens totalt tredje Master, som ger Sverige-eliten möjlighet att sparra och tävla om rankingpoäng när corona satt ordinarie tävlingsverksamhet, Swedish Beach Tour, ur spel.

Läs mer

Om Bloggkollen

Bloggkollen hjälper oss som är intresserade av Svensk beachvolleyboll att enklare hänga med kring vad som händer. Inlägg hämtas från sajter och bloggar som handlar om beachvolleyboll.

Källorna är sajter för förbund, föreningar, spelare och andra som är intresserade av beachvolleyboll. Om du vet om andra sajter eller bloggar som passar in här, så kan du enkelt lägga till dem till Bloggkollen. Det enda som krävs är att sajten har en RSS-feed.

Lägg till ny källa

Källor

Blogginlägg hämtas från föreningars och spelares bloggar. Här kan du välja vilka bloggars inlägg som ska visas.


Visa källor