Hellvig & Åhman Årets spelare 2020

Svensk beachvolleys finaste utmärkelse går i år till Hanna Hellvig, Lidingö SK, och David Åhman, IKSU, som röstats fram av röstberättigade spelare och Svenska Volleybollförbundets medlemsföreningar.

Läs mer

Cavretti & Bohman delar Fair play-priset

Delad glädje är dubbel glädje! Fair play-priset 2020 splittas mellan Sara Cavretti, Beachbrothers BC, och Simon Bohman, Göteborg BC.

Läs mer

Granberg & Andersson Årets genombrott 2020

Röstberättigade spelare och Svensk volleybolls medlemsföreningar har sagt sitt. Ewelina Granberg, IKSU, och Joel Andersson, Norsjö, är Årets genombrott i svensk beachvolley. Volleyboll.se har tagit sig ett snack med de hyllade tu!

Läs mer

Rösta fram dina favoriter till 2020 års beachvolleyutmärkelser

Beachvolleyåret 2020 närmar sig sitt slut. Därmed är det dags att utse Årets spelare och Årets genombrott. Dessutom ska vi kora vinnare av Fair Play-priset.

Läs mer

Ansök om sanktion för beachvolleytävlingar 2021

Tävlingsutbudet för 2021 års seniortävlingar processas under den första delen av december. Underlag i form av arrangörsklubbarnas önskemål lämnas in senast den 30 november.

Läs mer

Beachvolleyns tävlingsbestämmelser för 2021 fastställda

Bestämmelserna är fastställda av förbundsstyrelsen och publicerades på volleyboll.se den 1 november.

Läs mer

U22-EM: Hellvig/Åhman höjer svårighetsgraden i Turkiet

24-27 september avgörs U22-EM i beachvolley i Izmir, Turkiet. En svensk delegation bestående av Jonatan Hellvig (Lidingö SK) och David Åhman (IKSU) samt herrlandslagets förbundskapten Rasmus Jonsson är redo för mästerskapet!

Läs mer

Beachvolleyns tävlingsbestämmelser för 2021 på remiss till rörelsen

Den årliga översynen av Svenska Volleybollförbundets tävlingsbestämmelser för beachvolley är igång. Nu går förslagen ut på remiss till medlemsföreningarna. Synpunkter ska skickas till tävlingsledningen senast den 11 oktober.

Läs mer

Åhman/Hellvig vinner Sveriges första World Tour-guld

Svensk beachvolleyhistoria har skrivits under lördagen. Författarna är två 18-åringar vid namn Jonatan Hellvig (Lidingö SK) och David Åhman (IKSU). Deras mästerverk skapas i Montpellier, Frankrike, och är det första svenska guldet på FIVB World Tour.

Läs mer

FIVB World Tour: Åhman/Hellvig till semifinal i Montpellier

18-åriga beachvolleylöftena David Åhman (IKSU) och Jonatan Hellvig (Lidingö SK) är klara för semifinal vid världstourtävlingen i Montpellier, Frankrike. Det står klart efter fredagens dubbla slutspelstriumfer.

Läs mer

Om Bloggkollen

Bloggkollen hjälper oss som är intresserade av Svensk beachvolleyboll att enklare hänga med kring vad som händer. Inlägg hämtas från sajter och bloggar som handlar om beachvolleyboll.

Källorna är sajter för förbund, föreningar, spelare och andra som är intresserade av beachvolleyboll. Om du vet om andra sajter eller bloggar som passar in här, så kan du enkelt lägga till dem till Bloggkollen. Det enda som krävs är att sajten har en RSS-feed.

Lägg till ny källa

Källor

Blogginlägg hämtas från föreningars och spelares bloggar. Här kan du välja vilka bloggars inlägg som ska visas.


Visa källor